Ons Vakgebied

BEDRIJVEN

Uw brand verhaal

Hoe komt u met uw klanten, partners of medewerkers in contact? Hoe creëert uw engagement en betrokkenheid?

Sport is een facilitator op verschillende niveaus. U investeert als bedrijf in merkpositionering, lead generation en verkoopondersteuning in Sports in een B2C-omgeving? Daag ons dan uit om uw persoonlijke roadmap uit te kienen om een toegewijde fanbase te engageren.

 

INTO Shape – Corporate Health

Mens sana in corpore sano

Een gelukkig leven en werkplek? Dan is werken aan een gezond lichaam voor een gezonde geest een absolute noodzaak. Ons netwerk van coaches & wellness professionals neemt u mee op een reis die uw gezondheid boost en het welzijn op kantoor verhoogt. Bovendien leveren wetenschappelijke methoden die op uw werkplek worden toegepast een waardevolle bijdrage aan uw employer branding.

OVERHEDEN

Sport verenigt allerlei soorten mensen. Elke overheid weet dat sport de kracht heeft om de lijm van de samenleving te zijn. Laat ons uw sportieve ambities zien om samen de impact te creëren die u wilt bereiken in uw stad, stad of overheid.

FEDERATIES

Elke sportfederatie gaat de uitdagingen van de moderne samenleving aan. De leden leven in een nieuwe, moderne maatschappij, die het uitdagend maakt om via normale kanalen met hen in contact te komen. Vereisten om fans te betrekken veranderen en potentiële leden zoeken meer toegevoegde waarde van organisaties. Wilt u de juiste manier vinden om hen binnen een relevant kader aan te spreken? Of bent u op zoek naar enige vorm van ondersteuning in the field of op vlak van communicatie, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten? U heeft een partner gevonden die uw vakgebied begrijpt en graag contact wilt leggen!